Uppdatering från de senaste dagarna:
 
Hade en hel del läxor efter Hawai'i/Arizona resan, men det mesta läxorna här är "busy work" - alltså bara att göra. Tog dock ikapp i matten på 1 h (8 dagar missade i skolan och jag gör det på 1 h....). Det enda ämnet som jag inte har hunnit ikapp är US History. Mer grejer som behöver göras i skolan där!
 
Torsdag var det Valentine's Day. Det är så sjukt stort här!! Affärerna började sälja grejerna efter jul typ... På skolan kunde man "Send your crush a slush", men de flesta tyckte det var rätt löjligt (det tyckte jag också, haha). Sjukt många gick omkring med life-size teddy bears, blommor, chokladaskar och andra godisar i skolan. Självklart går man ut och äter middag med sin "significant other". Det är helt enkelt mycket uppståndelse kring den här dagen här i staterna! 
 
Torsdag efter skolan åkte jag dock till Morehead's Band Clinic. Spelade musik, lyssnade på konserter, osv. Det var riktigt kul! Faktiskt roigare än vad jag trodde att det skulle bli. Vi var hemma på söndag kl 18 igen.
 
Kl 19 på söndag hoppade jag på en buss till Chicago!! Min morbror från Sverige samt hans familj är här på en veckas semester så jag bestämde mig för att träffa dem. Jag har rest sjukt mycket på de senaste dagarna... Mer uppdateringar kommer!
 

1 kommentarer

Emma

21 Feb 2013 14:15

Hej!

Jag måste säga att jag älskar din blogg och jag kan inte vänta tills jag också åker i augusti! :) Jag har några frågor som du jättegärna får svara på om du har tid, känn inte att du måste svara på alla för det är några stycken...

1. Hur mycket fickpengar behöver man ha med sig per månad? Jag har hört att 2000-3000 kr är lagom, men vad tycker du nu när du faktiskt är på ett utbytesår? Hur mycket tog du med dig?

2. Vad ska man tänka på den första tiden med värdfamilj, första dagen i skolan osv? Ska man tänka på att prata väldigt mycket och vara väldigt social och så?

3. Var det inte svårt att packa? Hur mycket kläder ska man ta med sig? Packade du ner något onödigt som du lika gärna kunde lämnat hemma?

4. Jag har hört att det är ganska svårt att baka svenska saker i USA för att de inte har något pärlsocker, vaniljsocker samt att kakaon inte smakar som hemma, är det sant?

5. Är det bra att börja i någon sport i början för att få vänner och så? Blir det inte lite mycket med träningar varje dag efter skolan?

6. Börjar USA ett år innan oss i skolan alltså är att de som är seniors nu är 95:or?

7. Denna frågan kanske är lite konstig... Vad finns det för märken på schampo och sånt i USA? Finns de vanliga som vi har i Sverige typ Wella och Garnier?


Tack för en jättefin blogg!

Kommentera

Publiceras ej