We went to Pearl Harbor
U.S.S. Arizona
Here you can see the ship (picture from google)
We also went to U.S.S. Missouri
"The Victory Kiss"
(picture from Google)
Inside the boat...
(sidenote: the tables/chairs look the same in my cafeteria at Eastern)
Kentucky State Flag!
Ice cream.. yum
Dinner was served at the hotel, but high up! I gotta say, it was a really nice view
Shopping! And of course we need some hawaiian shirts, haha
I did a YOLO henna tatto, hahahaha. Such an awesome night in general
We went on a hike, called "The Diamond Trail".
It was a long way up...
... but the view was awesome!!
We had Shaved Ice and smoothies after the hike... 'cause we're worth it! haha
Awww! I saw this cute couple sitting down close to the trail and I just had to take a picture. Hehe! (Sidenote: it's funny, 'cause whenever I write "hehe" or "hihi", people here read it as He-He (han-han) and Hi-Hi (hej-hej).)
Crêpes for "lunch"... yum
Dinner at Bubba Gump (Forrest Gump's restaurant).
Jaha, vad har hänt sen senast då? 
 
Kom hem torsdag morgon, åkte till skolan direkt (efter att knappt ha sovit något alls) och efter skolan gick jag på min första tennis practice. Yes, jag ska börja spela tennis! Får se hur det går, haha...
 
Efter att jag kommit hem försökte jag göra lite läxa, men somnade nästan direkt och sov i 12 timmar lagom till skolan nästa dag. Jag tror jag behövde sömnen!! Hade även tennis practice (hur säger man practice på svenska?? hatar när jag får sådana här black-outs) efter skolan på fredagen igen.
 
Helgen var rätt lugn. Gjorde bort det mesta av mitt make-up work, gick till the mall, spelade tennis osv. På söndagen firade vi även Mathieu's 20-årsdag. Haha, inte lika stort att fylla 20 år i staterna jämfört med i Sverige! Vädret har även varit fantastiskt den här helgen. Slutet av februari, men det kändes som maj-väder hemma. 
 
Den här veckan har jag även lov! Eller lov och lov, det är snarare en vecka ledigt där vi skulle ha kunnat haft skola om vi hade haft snödagar (ledig från skolan pga av för mycket snö/is på vägarna) innan. Vi har haft en snödag (som jag dock missade eftersom jag var i Hawai'i då) så jag hade skola i går, måndag, men inget annat. Jag har dock tennis practices alla dagar i veckan!
 
Har för den delen upptäckt att jag skriver "haha" hela tiden... suck! Och juste, skratta inte åt min svengelska!! haha. Ha det bäst!
 
Saknar Hawai'i... (Hannas bild)