Är jag konstig eller? Varför skulle jag vilja lämna mitt trygga liv här hemma? Lämna mitt hus, vännerna, Sverige för vadå? Ha kul?

Shit, har värsta utbytessvackan nu... Men jag vill ju det här!
Aja, antar att kommer och går.

De första papprena är i alla fall inskickade och nu måste bara den första progamavgiften betalas in!
Alltså... Jag börjar bli lite osäker på vilket land jag egentligen vill åka till. Jag har varit stensäker på USA i flera månader men nu börjar jag tvivla. Varför inte åka till t.ex. Tyskland istället och lära sig prata tyska flytande?

Pratade med YFU-Sandra idag och bl.a. så nämnde hon några positiva saker med att åka till just Tyskland istället för USA. Mer frihet, närmare att besöka värdfamlij och sånt efter året och så klart att lära sig prata tyska flytande. En annan positiv grej är att om man är på ett utbytesår inom Europa får man behålla sitt CSN-bidrag!

Jag är dock fortfarande inställd på USA tror jag... Om jag väljer att göra mitt utbytesår där så hindrar det ju faktiskt inte mig från att senare i livet bo och uppleva Tyskland och lära mig prata tyska flytande!

Aja, det tål att tänkas på!


Idag trillade det in lite (läs: många) papper ifrån YFU i brevlådan! Antagningsbesked, betalningsförbindelse, avtal o.s.v.
Nu har jag alltså ca 3 veckor, till 5 december,  på mig att bestämma om jag vill bli antagen med YFU!

En liten to-do-list till mig själv:

• Tacka Ja till programplats
• Skicka in betalningsförbindelse (senast 2011-12-05)
• Betala in delbetalning nr 1 - 10% av programavgiften (senast 2011-12-15)