Om exakt 1 vecka och 1 timma kommer jag få träffa min älskade syster igen. Jag kan inte ens beskriva känslan jag har att få se någon man har delat så många minnen och ögonblick med igen, efter så lång tid. Om 1.5 vecka kommer jag även få träffa mamma och pappa igen, vilket förmodligen även det kommer bli känslosamt. Åh!!!

Lena:
Det läger är för YFU-are som har kommit till USA var är det någonstans? Är det alla YFU-are i hela USA som träffas då eller träffas man i olika områden? 
Skulle du rekommendera Hawaii-resan och vad kostade den dig ungefär?
 
Svar:
YFU-USA är indelat i 5 stora distrikt, sedan indelat i många fler mindre områden beronde på hur många som bor där. Mitt område är Louisville så när jag har möten möts bara vi upp. Dock, första lägret jag var på var det folk från South Indiana & Kentucky, alltså inte bara Louisville.
 
Ja, jag skulle absolut rekommendera Hawaii-resan! Det var hur coolt och roligt som helst samt att jag träffade så många awesome personer där. Tyvärr är det dock rätt dyrt, själva upplevelsen+hotell+mat var $1095 (ca 7000 kr) och några få luncher var inte inkluderat, men förutom det i princip allt. Sedan måste man betala flyget dit och tillbaka också, vilket blev $800 (ca 5000 kr) totalt för mig. Flygkostnaden varierar dock väldigt mycket beroende på var du bor i USA.
Monday monday... I can't believe this past Monday was my last "real" Monday at EHS. Next week is Memorial Day (= no school, yay) and the week after that is finals/graduation week. This Monday wasn't completely normal either, though, because "End of Course Exams" have started. Lucky for me, I don't have to do any! I'll still have finals last week, though..
 
I alla fall, i går efter skolan åt jag froyo (börjar bli en vana, hehe. Men ohhhh så gott det är!). Det var 90° F (ca 32° C) och så hade det tydligen öppnat ett nytt ställe som vi bara behövde testa. Efter det hängde jag med Ali och sedan vid 6-tiden hade vi och Estelle en picknick i en park. Så mysigt! Där tog vi även en hel del bilder. Sedan åkte vi hem till Ali's house och badade i hennes hot tub. Myyyyyyyyys. Kommer definitivt sakna dagar som dessa!
 
Perfekt helg och perfekt måndag.