... och där skickade jag iväg första mailet till familjen! Nu är det bara att vänta på svar.

Åh, vad jobbigt.

Okej, eftersom jag har blivit helt beroende av Kentucky (hehe) kommer här lite fakta från Wikipedia:

 • Kentuckys huvudstad är Frankfurt, men den största staden är Louisville (där jag typ kommer bo) med ca 600 000 invånare i staden. Alltså som Göteborg typ?
• Variationen i temperatur under året är från 30° C  till -5 ° C.
• Kentucky har dödsstraff.. men sedan 1976 har bara 3 personer avrättas.
• I de senaste valet röstade ca 57 % på demokraterna och ca 37 % på republikanerna.
• Ca 92 % är vita.
• Fågelvägen är det 6 933 km från min hemstad Piteå till Louisville.
• Tidsförskjutningen är 6 h.
• Countrymusik verkar vara väldigt populärt, haha.

Staten är bl.a. känd för sin hästkapplöpning och Kentucky Fried Chicken - som en stor del av befolkningen livnär sig på. Jag skulle gissa att det är dubbeltydigt, hehe.

Några kända personer födda i Kentucky är George Clooney, Tom Cruise, Johnny Depp, Abraham Lincoln, Billy Ray Cyrus, Muhammed Ali och Don Rosa.

Okej, nu har jag lugnat ner mig lite (bara så där 24 h senare). Hehe.

Klockan 17.35 igår ringde YFU Sandra och undrade om jag hade tid att prata. Det hade jag dock inte egentligen (skulle i väg med en buss 18.15 och var inte alls klart), men jag blev helt enkelt väldigt nyfiken så självklart hade jag tid haha. Och så sa hon det - "Ja, det är en värdfamilj som skulle vilja ta emot dig". Jävlar vilket glädjerus jag fick haha! Efter jag hade pratat klart med henne hade jag typ 15 min på mig innan bussen gick. Jag var så glad så jag knappt kunde koncentrera mig på vad jag borde packa med mig/vad jag skulle ha på mig osv haha.

I alla fall... Staden som familjen bor i heter Middletown och ligger precis utanför den större staden Louisville i delstaden Kentucky!


Familjen består av en mamma, en pappa, en son (19 år), en dotter (16 år) och en till dotter (10 år) och alla är väldigt musikintresserade - vilket jag också är!

Måste bestämma mig till måndag, men det känns väldigt bra än så länge :-D

Btw, någon som vet någon utbytesstudent med blogg som varit i Kentucky?