Intervju - check!

Vi fikade på Wayne's och hade ett avslappnat samtal... Om än jag var lite nervös från början, hehe. Fick i alla fall massor av bra information. Jag kommer knappt ihåg allt vi pratade om! Allt från att lägga kvittot i börsen till vad mina förväntningar som utbytesstudent är. Jag är i alla fall fortfarande positivt inställd till YFU!

Kommer nog få något samtal av volontärerna typ i morgon för att komplettera lite uppgifter och så... Jag får se vad antagningsbeskedet säger sen! :-)

Vi blev för den delen stoppade av polisen på väg hem, hehe. Pappa fick köra av vid vägkanten och testa nykterheten... Haha, så går det när man diskuterar och snackar för mycket!

Så var det bestämt. I morgon, tisdag, kl. 17.00 ska jag befinna mig utanför Kulturens Hus i Luleå för att intervjuas av två volontärer från YFU! Spännande.

Fick för den delen ett mail från Sandra på YFU för några dagar sedan. Hon sa att mina ansökningshandlingar del 2 var "väldigt bra"... Men jag får se hur intervjuen går i morgon och sedan helt enkelt hoppas på det bästa! :-)

Jag mailar lite fram och tillbaka med YFU för frågor och sånt... och för att bestämma intervjutid!!
(jag kollar mailen varje minut, hehe)