Inte en ovanlig syn i USA... haha
 
I går var jag förbi Goodwill med Ali. Vi köpte några par jeans som vi sedan klippte till shorts, blekte och gjorde hål i. Blekningen failade totalt (vi ska göra om det igen när jag kommer hem), men hålen blev ändå helt okej, haha. I alla fall så upptäckte jag att jag only got 20 dollars in my pocket.... Ironi när den är som bäst.
 
 
Och nu är jag redo. I morgon bär det i väg till Arizona och världens bästa Caroline! På lördag åker vi sedan tillsammans till Honolulu, Hawaii!! Det här ska bli så sjukt roligt. Om jag har internetuppkoppling kommer jag förmodligen uppdatera någon gång, om inte så hörs vi när jag kommer hem igen. Ha det bra!
Klockan 4.20 väckte Jeanne mig och sa att jag skulle komma till the main floor eftersom en tornado var på väg. Jag fattade först inte vad hon menade, men sedan hörde jag siren. (min första tanke var att vi blev attackerade - vi läser just nu om WW1 i US History lol). Första gången jag hör den utan att det är test... Det var rätt obehagligt faktiskt.
 
Vi tittade på nyheterna och såg hur tornadon tog sig fram. Vi var beredda att gå ner till källaren med alla djuren, men efter ett tag såg det ut att lugna sig så vi gick tillbaka till sängen. Ingen hände alltså (inte här i alla fall...), så på något sätt var det nästan lite "kul" att få uppleva. Eller ja, intressant i alla fall. 
 
Tydligen har jag mig att vänta 4-5 till tornados under mars-maj månad.

Tornadon var 1000 miles (ca 1609 km) lång!! 
Emma:
Hej! Gud vad skönt det låter! Vilken organisation är du i USA med? Vilka resor har dem och hur mycket kostar de ungefär? Kram
 
Svar:
Jag är i USA med YFU - Youth For Understanding. Bolaget som anordnar de flesta resor här heter BeloUSA och YFU har ett sammarbete tillsammans med dem. Villka resor du kan åka på beror på var du bor, med du kan nästan alltid åka till Californien/västkusten, New York/östkusten, Hawaii och Florida i alla fall. 
 
Min resa til Hawaii kostar $1095 (ca 7000 kr) för hotell, mat och upplevelser där. Några få luncher är inte inkluderat, men förutom det i princip allt. Sedan måste man betala flyget dit och tillbaka också, vilket blev $800 (ca 5000 kr) totalt för mig. Flygkostnaden varierar dock väldigt mycket beroende på var du bor i USA! 
 
Ha det bra! Kram :-)