En vecka har gått sedan jag kom hem. Det var rätt tungt när jag landade, var bara 12 grader och regn. Usch!!! Nu känns det ändå rätt bra måste jag säga, har saknat Sverige och alla. 
 
Firade midsommar förra helgen och har sedan njutit av pangväder här i veckan. Har träffat många kompisar, men långt ifrån alla än dock! Ska i helgen till Stadsfesten i Skellefteå och det kommer bli sjukt nice. 
 
Ibland blir jag förvånad att alla pratar svenska och det har varit flera gånger jag har fått stoppa mig själv från att prata engelska, men allt som allt har det ändå gått rätt så bra att prata svenska. Och på tal om något annat, gud vad jag har saknat falukorvmackor på knäckebröd!!! Dör typ så gott det är
 
Fika ♥
 
Det här blir nog ett av mina sista inlägg på min blogg om mitt äventyr på andra sidan Atlanten. Jag kommer självklart titta in lite då och då för att svara på frågor och uppdatera hur livet efter USA fungerar, men så många uppdateringar kommer det tyvärr inte vara. 
 
Jag vill tacka alla ni som har följt med mig på din resa, för alla era frågor och funderingar, och för att ni har motiverat mig att fortsätta skriva här - något jag verkligen ville göra innan jag åkte. Om ni någonsin har funderat på att åka som utbytesstudent, vart det nu än kan vara, tycker jag att det verkligen är något ni ska göra!!
 
Tack! ♥
 
Saknar dig.
Mitt sista inlägg från staterna blev visst i går... sitter just nu på Arlanda och väntar in mitt sista flyg.
 
Så här såg min flygresa ut:
Louisville - departure 11.27 am  (Kentucky time), June 19th
Detroit
Amsterdam
Stockholm
Luleå - arriving 3.30 pm Swedish time (9.30 am Kentucky time), June 20th
 
Köpte en till resväska, så jag har alltså åkt med 2 bagage. Det kostade $100 med Delta (till Stockholm) + 350 kr med SAS (för sista flygningen), alltså ca 1000 kr sammanlagt. Hade en maxvikt på 100 lbs, gissa var jag hamnade? 97 lbs!! High Five på det alltså, haha
 
Annars då? Flygresan har gått väldigt bra än så länge (peppar peppar), men det känns extremt konstigt att vara på svensk mark igen. Det är nästan komiskt att höra så mycket svenska talas på ett och samma ställe. När jag väntade på Amsterdam-flygningen såg man tydligt vilka som var Europeer eller inte. Hade nästan glömt bort hur snyggt (i alla fall om man jämför med 'Murica) vi klär oss här!! Har saknat det ♥ (om än jag måste erkänna att jag gillade att bli kallad *hipster* för att jag hade på mig converse, svarta jeans och en t-shirt hahaha)
 
Om några få timmar får jag se stora delar av min släkt igen. Mys! Jag försöker uppdatera igen så snart jag kan.
 
Louisville's different pronunciations... The first one is the correct one! hehe
11 månader i staterna.
 
Estelle, Nuri, Ali och jag åt var sista lunch tillsammans downtown Louisville och efter det åt vi var sista froyo (haha vi har ätit så sjukt mycket froyo på sistone). Åh... var så sorgligt att säga hejdå. Usch, hatar att säga hejdå.
 
På kvällen gick jag och Mathieu ut och åt sushi. Sedan gick vi till Steak 'n Shake en sista gång. Haha, jag känner mig som en stammis där.