Jag. Blir. Galen.

Det är helt jävla omöjligt att få tag i min SYV! Hon är alltid upptagen, ledig, bortrest o.s.v. Känns som om jag har varit förbi hennes arbetsrum typ tusen gånger senaste veckorna...

Har för den delen inte pratat med mina päron om organisation och det där än heller. Mamma verkade dock inte bry sig så mycket, haha!

Jag vill skicka in intresseanmälan och börja fylla i jobbiga papper. NU!

Hade utvecklingssamtal idag och pratade bl.a. om vad som händer med gymnasiet efter man kommer tillbaka från ett år utomlands. Eftersom jag är 94 och kommer gå 2 år i det gamla systemet och sedan efter USA 1 år (förhoppningsvis!!) i det nya så blir det en del problem...

Det nya systemet har andra betyg, andra kurser och andra program o.s.v. Jag kommer alltså inte kunna gå vissa av mina kurser och fullfölja min studieplan på det vanliga sättet. Frågan är då: Hur blir det då?

Eftersom jag går NV så borde det funka ganska bra att gå NA istället - därför att det typ är samma program fortfarande. Min mentor sa dock att om man har börjat sina gymnasiestudier före juli 2011 så tillhör man det gamla systemet, vilket skulle betyda att jag i 3:an ändå får MVG/VG/G/IG-betygen. 

Ska prata med min SYV och se om hon kan berätta något om det här som jag inte redan vet...


Bild från Gatorland, Orlando, Florida, USA. Dec 2009.