När man är med och spelar i Marching Band:et måste man även välja Band som en av sina klasser i skolan. Det finns två olika sorters band, Symphonic Band (högre svårighetsgrad) och "vanlig" Band (lägre svårighetsgrad). Till Symphonic Band:et måste man göra en audition, vilket jag gjorde i torsdags. Och gissa vad? I made it! Det betyder att jag kommer få göra en hel del mer roliga grejer under året :-D
 
Dagens middag var hemmagjorda "svenska" köttbullar, hemmagjort potatismos och brunsås. Kan det bli mer svenskt? Sjukt gott var det i alla fall, haha.
I går var jag till kyrkan för första gången och det var... intressant, haha. Det började klockan 11 och de 30 första minuterna skrek alla, sprang omkring och gjorde olika konstiga lekar... Inte riktigt vad jag hade förväntat mig. Mellan 11.30-12.00 var det mer "normal" kyrka, med en pastor som predikade och sånger som sjöngs (dock typ "rockmusik" med texter om gud, haha).
Det här var dock sektionen för high school-elever, nästa gång ska jag i stället testa på sektionen för vuxna och se om den är bättre...
 
Följde med min värdmamma och handlade...
... där jag bland annat hittade glass för hundar. Seriöst, varför??
 
Jag hann även en sväng till the mall med Gabrielle, Mathieu, Ron och Carl. 3:e största Forever 21 i världen, woop woop. Köpte 2 toppar, men ska tillbaka dit senare i veckan och köpa mer, hehe. Såg sedan lite TV där amerikansk media på något sätt lyckades förvandla OS:en till en reality show...
 
Vi köpte Blizzard (glass med kakbitar i, i alla olika smaker och kombinationer). Hur gott som helst!!
 
I dag har jag inga planer förutom marching band kl 18-21. Hörs! :-)
 
 
 
 
Tid: 12.50
 
Band Campet är över, nu är det i stället 18-21 måndag, tisdag och torsdag fram till skolan början som gäller. Det här är våra t-shirtar för när vi uppträder (tror jag åtminstone, haha):
 
 
I dag sov jag ut "på riktigt" för första gången. Galet skönt! Ska strax åka iväg och fixa ny mobil, köpa lite kläder och annat nödvändigt (och för typ första gången i mitt liv är det faktiskt nödvändigt, haha!).
 
Hörs sen! ...och ni som är på PDOL (Piteå Dansar Och Ler för er som inte vet) just nu - ha kul för mig med!! Facebook svämmar för tillfället över med festivalbilder, just sayin'.