I helgen som var hade YFUs sitt hemkomstläger. Det var så sjukligt roligt och intressant! Jag är så himla glad att jag valde YFU som min organisation.
 
Lägrets upplägg påminde om det obligatoriska lägret som var i juni 2012. Det lägret var kul, det här lägret var fantastiskt! Vi hade flera diskussioner där vi pratade om vårt år: vad som hade varit roligt, jobbigt osv. Vi hade även en hel del andra aktiviteter. HKL var inte obligatoriskt, men YFU stod för resan fram och tillbaka till Stockholm, mat, logi, osv. så det kostade ingenting att åka dit.
 
I juni hade vi varit ca 100 utbytesstudenter, nu var vi bara ca 50 - men ändå så sjukt bra. YFU-gänget (både utbytesstudenter och ledare) är alla superhärliga människor!
 
 
Foto: Leo Hoff von Sydow

Foto: Leo Hoff von Sydow

Foto: Jonatan Högström

Foto: Jonatan Högström
 
Bästa gänget!
Vendela:
Jag ska antagligen till Louisville om några dagar på utbytesår!!!! Tips/nånting kul? Måsten eller något :)
 
Svar:
Nä? Gud vad roligt! Bardstown Rd är ett måste. Enda stället där folk har rolig klädstil och det finns mysiga ställen att gå till. Downtown Louisville är mysigt det med! Sedan hade jag en stor crush på Orange Leaf, ett froyo ställe (kanske finns på fler ställen?). Annars då... finns faktiskt rätt mycket att göra i Louisville om man så vill (och har någon som kan köra bil, inte att glömma...)!
 
Kul fakta: Louisville uttalas "Looavul" av de som bor där, men "Loueville" av andra. Så om du vill passa in, säg det första, haha!
 


Rebecka:
hej! hur får man råd till att göra en sån här grej? skulle vara så sjukt gött att åka! (mina föräldrar tänker inte betala något :((( )
 
Svar:
Om jag ska vara helt ärlig så hade det nog inte gått utan mina föräldrars support... Det är så pass mycket pengar att jag inte ens hade varit i närheten av att kunna betala det själv. Kanske har dina föräldrar sparat undan pengar/fonder till dig som går att använda? Annars är det väl att kolla in på stipendium, men eftersom jag inte gjorde det har jag inte så bra koll, tyvärr. Hoppas du löser det!!