I dag har vi varit på östra sidan av ön. Vi åkte buss och stannade på Pali Lookout. Sjukt vindigt, haha!! Dock var det riktigt vackert.

Efter det åkte vi till några affärer för att köpa något till lunch och därefter åkte vi till stranden. SÅ VACKERT! Går inte ens att beskriva med ord. Jag trodde att jag hade kommit till paradiset, haha. Vi badade, solade och gjorde yoga och var där ändå fram till kl. 4 då vi återvände till hotellet.

Till middag blev det pizza... och inte vilken som helst, nämligen HAWAI'I pizza (i Hawai'i haha). Efter middagen gick vi runt i olika butiker och mest njöt av livet.

Människorna som bor här är så avslappnande! Och det är sjukt många turist-asiater här för den delen(eftersom jag aldrig har varit till Asien tror jag att de här är de mesta jag sett, haha)... Life's pretty good in Hawai'i

2 kommentarer

Julia Henriksen

07 Feb 2013 16:18

OMG VAD JAG AR AVUNDSJUK. JAG VILL AKA NUUUU

Svar: Vet du hur mycket jag vill åka tillbaka?!?!? OMG, är avundsjuk på dig
Sofia Tollander

Sara - Utbytesstudent USA 13/14

07 Feb 2013 23:05

åååh vad härligt du verkar ha det! blir riktigt avundsjuk ju! liten fråga bara. är ni bara tillsammans med YFUare, eller är det från alla organisationer? vet att det är fler som är på Hawaii nu men som har åkt med till exempel explorius :)

Kommentera

Publiceras ej