Det var i juni 2013 som jag kom hem från mitt utbytesår, nästan ett och ett halv år sedan. Jag kan knappt förstå hur fort allting gått och hur mycket jag har hunnit med sedan dess... Sommarlov, börjat åk 3, hemkomstläger, fått besök av Mathieu till jul, varit tillbaka till USA, varit lägerledare, tagit studenten, jobbat i Österrike, fyllt 20 år, fått besök av Mathieu under sommaren, flyttat hemifrån, börjat studera vidare och till jul ska jag tillbaka till USA igen ♥ 
 
Så många intressanta möjligheter och människor jag har träffat just på grund av mitt utbytesår. Det är nästan så att jag uppskattar tiden efter utbytesåret mer än själva året, vilket kanske kan låta lite galet för de som inte har varit iväg (än) eller precis har kommit hem.
 
Jag är så fruktansvärt glad att jag åkte iväg som utbytesstudent - på alla sätt och vis. Det har funnits många stunder med så mycket glädje under året, men tyvärr också hemlängtan, tårar och annat dumt. Och även om det inte alltid var fantastiskt att vara iväg, har jag efteråt insett att det har gett mig något väldigt positivt i slutändan. För att inte tala om gemenskapen i bästa YFU.

 
Åh, blir helt nostalgisk.

Kommentera

Publiceras ej