De senaste morgona har varit kyliga. Jag tror att det till och med var ner till 50° F (10° C) i måndags! Eftermiddagarna är dock fortfarande rätt varma och sköna, med en temperatur kring 25° C. Det märks dock helt klart att hösten är på ingång, särskilt när träden har börjat skifta färg.
 
Skolan rullar på precis som den ska. Jag gillar helt klart den svenska skolan bättre dock... Det känns väldigt mycket som högstadiet här, även om eleverna är äldre. De flesta är rätt omogna! En annan sak som jag inte uppskattar med skolan här är att vi får läxa till dagen därpå nästan varje dag. Det innebär att jag är helt enkelt körd de dagar jag är upptagen på eftermiddagen/kvällen (vilket är i princip alla eftermiddagar/kvällar) och får mycket läxa, haha. Man får alltså inte lära sig att planera sin tid här, utan gör i stället det läraren säger åt en.
 
Exakt en månad kvar av marching band-season för den delen.
 
Köpte den här knallrosa (mer rosa i verkligheten) koftan i plysch från Hollister för några dagar sedan. Tänk er koftan tillsammans med American Eagle-jeans/sweatpants och flipflops/Uggs (beroende på väder) och ni har i princip alla tjejer på skolans stil, haha... Tydligen viktigt med alla de rätta märkena också. Mysig är den dock!
Bakade kladdkaka i söndags, uppäten i måndags... Jag kan inte ens skylla på amerikanarna den här gången, haha. Nomomom!