En vecka har gått sedan jag kom hem. Det var rätt tungt när jag landade, var bara 12 grader och regn. Usch!!! Nu känns det ändå rätt bra måste jag säga, har saknat Sverige och alla. 
 
Firade midsommar förra helgen och har sedan njutit av pangväder här i veckan. Har träffat många kompisar, men långt ifrån alla än dock! Ska i helgen till Stadsfesten i Skellefteå och det kommer bli sjukt nice. 
 
Ibland blir jag förvånad att alla pratar svenska och det har varit flera gånger jag har fått stoppa mig själv från att prata engelska, men allt som allt har det ändå gått rätt så bra att prata svenska. Och på tal om något annat, gud vad jag har saknat falukorvmackor på knäckebröd!!! Dör typ så gott det är
 
Fika ♥
 
Det här blir nog ett av mina sista inlägg på min blogg om mitt äventyr på andra sidan Atlanten. Jag kommer självklart titta in lite då och då för att svara på frågor och uppdatera hur livet efter USA fungerar, men så många uppdateringar kommer det tyvärr inte vara. 
 
Jag vill tacka alla ni som har följt med mig på din resa, för alla era frågor och funderingar, och för att ni har motiverat mig att fortsätta skriva här - något jag verkligen ville göra innan jag åkte. Om ni någonsin har funderat på att åka som utbytesstudent, vart det nu än kan vara, tycker jag att det verkligen är något ni ska göra!!
 
Tack! ♥
 
Saknar dig.