Min värdbror Mathieu listade tio av de högsta anledningarna till varför man ska bo i Sverige, haha:
  1. It's voted the happiest country in the world.
  2. It's climate is amazing.
  3. It's an old country with a lot of culture and a royal family.
  4. It's neutral.
  5. They boarder Finland!
  6. Their economy is stable (at least more so than ours).
  7. Although a socialist government, still a better, less corrupt government than ours.
  8. Awesome cities, at least, the ones I know of seem like they are more fun than our cities, save New York.
  9. Smaller country meaning I won't go my whole life without having visited mist placed in it.
  10. Awesome benefits for people, in general, like vacation, kid paternal leave when you have kids, a decent cost of living, an amzing language, and the sterotypical beautiful women.

 
Anonym:
Jag har läst din blogg nu ett tag och det verkar verkligen som att du älskar musik! Antar därför att du är vääldigt nöjd med vart du hamnade i USA eftersom du kan spela musik på samma sätt som du kunde i Sverige. För det lär väl inte vara överallt som chansen att vara med i en "orkester" finns? YFU gjorde ett bra jobb där verkar det som!! Funderar på att välja att åka med de... :)
 
SVAR:
Ja du har rätt, jag älskar verkligen musik - i alla dess former och variationer. Det som är en fördel med min placering är att min familj (som är hur bra som helst) också är väldigt intresserade av musik! Jag skulle dock gissa på att det finns möjlighet att hålla på med musik på de flesta platser i USA... Men ja, YFU har gjort ett riktigt bra jobb! 
 
Jag kan inget annat än rekommendera att åka med YFU! För mig har allt fungerat hur bra som helst. Förutom min värdfamilj så är min YFU arep rep hur bra som helst också. Om man vill finns det, i alla fall där jag är, hela tiden saker som händer med de andra YFU-utbytesstudenterna! I fall du har några frågor angående YFU som jag kan svara på - bara att fråga på!:D

1 kommentarer

Angelinaa

28 Aug 2012 19:59

Känner dem till några svenska artister?? Typ Avicii, Swedish House Mafie, Robyn eller andra? Vad tycker amerikanarna om dem eller andra svenska artister?? VISA DEM!

Kommentera

Publiceras ej